Вандали

Замовк скрипаль, що грав на кладовищі
Лише біля занедбаних могил,
І жевріє від скрипки попелище, -
Регочуть поряд ті, хто його вбив.
В тім не було ніякої потреби, -
Лиш хтось промовив: «Всі б’ємо жида», -
Виблискує на бритих скронях небо,
З розтрощеної вази витіка вода…
8.09.2007


Рецензии