Mоя Чарiвна Ледi II

О так,
моя чарівна Леді,
це справді щастя - дихати  Тобою,
пахким повітрям ночі.
Пити
із кришталевих чар
це світло Місяця у повні.
Відлуння слухати Зорі,
коли на вежі дзигарі
прибили північ
до муру кам'яного...
Це справді щастя,
Моя-Чарівна-Леді,
тобою мріяти
і бачити Тебе..


Рецензии