Стiх

Так,наче  лiтают  по  свiту
Думок  вiршованi  рядки.
Однi  летять  на  сонця  свiтло,
А  iншi  на  зiрки.

Загублиних  спасають  радо
Допомогая  в  тяготi,
Приходить  слово  наче  свято 
У  лехотi.

Хто вiри ще  в  собi немае,
Хто непочув  той  Божий  стих,
Незнае  ,як  душа  спiвае
В  середенi  льодових  криг.

Гримить  та  блискае  нещастя,
Дощем  та  градом  бье  бiда,
Там  де  любов  там  прийде щастя,
Та  слово, як  Свята  вода.


Рецензии
І це сподобалось.

Екатерина Лысянская   23.07.2010 18:57     Заявить о нарушении
Рiдна душа?Добре ,що вони э.Так?

Андрей Токар   23.07.2010 19:39   Заявить о нарушении