Доля

Як  подивишся  навколо,
Квiтне  черемшина.
Закохалася  у  хлопця
Файная  дивчина.

Солодко  йому  спiвала
Тай  зачарувала,
Спiванков ,як  молоком
Його  напувала. 

Тай  на  полi  робила
Од  ранку  до  ночi
Серце  скаче  iз  грудей,
Тай  смiються  очi.

Як  прийде  з  тяжкоi  працi
Нiчого  не  знае,
Сяде  в  вечорi  пiд  хатов,
Тай  тихо  спiвае:

Заплилася  меже  коси
Нещасная  доля,
Ой  сховаеться  пiд  хустку
Дiвочая  воля.


Рецензии