Природа на украинском

Я вигляну в віконце – там світло, бо є сонце, там вітер гілки гойдає, а з землі трава виростає, бо на дворі вже весна, так так, вона вже прийшла, вже птахи почали прилітати із теплих країн, куди вже незабаром поїдуть всі відпочивати. А я дивлюсь в віконце – маленький березневий кіт кудись побіг, почнуть поля вже засівати, щоб потім щедрий врожай зібрати, дивлюсь я у віконце – яка краса, дивлюсь я у віконце – там світло, бо є сонце.


Рецензии