Менi дивно

Мені дивно від того,
що хочу одного тебе.
Мені дивно, що жоден, крім тебе,
мене не хвилює.
Закохалась ще в квітні
і досі воно не мине.
Намагалась забути,
та марно усе це, ти чуєш?
Бо до тебе у серця
якесь особливе чуття,
що ламає ущент усю
силу земного тяжіння.
І пустим, і холодним
здається без тебе буття.
Та я виживу в ньому,
усе ж таки сильна жінка.


Рецензии