Я бажаю

Я бажаю тобі,
Щоб у кожного з нас
Залишилась у серці надія.
Я бажаю тобі
Не тримати образ.
Це не я, а закохана мрія

Птаха, що бажає неба
Не полиш мене, не треба
Ти поклич мене з собою в височінь.
Вітер, що бажає волі
Не кричить про кращу долю
Мрії він мої не розбива.

Тиха ніч наступа,
А у серці одна
Залишилась нездійснена мрія.
Я кохаю тебе,
Чуєш я ще жива?
Адже я - це закохана мрія.

Птаха, що бажає неба
Не полиш мене, не треба
Ти поклич мене з собою в височінь.
Вітер, що бажає волі
Не кричить про кращу долю
Мрії він мої не розбива.

Серце ще бажає світла
Мрія щоб його розквітла,
Але навруги лишь тінь.

Птаха, що бажає неба
Не полиш мене, не треба
Ті поклич мене з собою в височінь.
Вітер, що бажає волі
Не кричить про кращу долю
Мрії він мої не розбива.


Рецензии
Рідна мова!!!!!!
Бальзам на ДУША спраглу без води..
Дякую! Мені сподобалось!
)))

Первоапрельский   06.08.2010 16:56     Заявить о нарушении
Дуже дякую:)

Вероника Лисица   07.08.2010 02:43   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.