Лiтак любовi

Клаптики неба,
Печворк подій,
Піді мною земля
На долоні!
За вітром летять,
Мов хмари услід
Думки мої, паперові.

Моря, континенти,
Мрії, міста, немов
Чудні візерунки!
У географіях долі слова,
Немов твої поцілунки!

Ми потрапили вдвох
У Бермудський трикутник
І печаль нас тут не знайде!
Нехай сміливі наші надії
Небо на крилах несе!


Рецензии