Комариха

У вікно влетіла злючка,
Невгамовна шило-штучка!
Я спитав: «Що це було?!»
Як над вухом загуло!
Лапки, носик, два крильцята,
Я не буду вам брехати.
Нападає в одну мить,
І дзвенить, дзвенить, дзвенить!

ПРИСПІВ: Око в мене, як алмаз,
                Але мимо б’ю щораз!
                Після двох невдалих спроб,
                Розмахнувся ще раз – хлоп!
                Хлоп!
                Хлоп!
                Хлоп!
                Хлоп!

Я не знаю що робити,
Як мені її зловити?
Цю манюню не впіймати,
Мушу я її прогнати!
В мене настрій войовитий,
Скільки можна ще дзвеніти?
Зараз справлюся із  лихом,
Не кусайся, комарихо!

ПРИСПІВ: Око в мене, як алмаз,
                Але мимо б’ю щораз!
                Після двох невдалих спроб,
                Розмахнувся ще раз – хлоп!
                Хлоп!
                Хлоп!
                Хлоп!
                Хлоп!

По мотивам стихов Регины Новиковой
http://www.stihi.ru/2009/06/27/1581


 


Рецензии
Только тем полночи занимаемся, что от комарих злых отбиваемся. И зудят над ухом и впиваются... Как они над нами издеваются!

Хороший стишок, Светлана!

Анна Дудка   19.07.2010 05:26     Заявить о нарушении
Это точно!
Дожди закончились - жара и комарьё одолевают!(((
Спасибо, моя дорогая Аннушка!
Очень тебе рада!

Светлана Мулюкова   18.07.2010 14:18   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.