Не забувай

Не  забувай,  що  ти  завжди  жіночна
Що  усмшок  твох  букет  несу
Що  хочу  я  стаціонарно,  не  заочно
Наповнювати  радістю  твій  сум

Не  забувай,  що  ти  завжди  бажана
Що  ти  комусь  подарувала  світ
Шепчну  тобі  на  вушко  я:  "Кохана,
мене  хмелить  твій  дивний  первоцвіт"

Не  забувай,  що  я  не  брав  в  облогу,
І  приступом.  І  в  пастки  не  ловив
Я  лиш  одне  прошу  у  Твого  Бога
Щоб  він  тебе  так,  ніби  я,  любив

Не  забувай...
Скажи  що  не  забудеш..


Рецензии