Я удалён...

Я удалён, как хлопчик южный,
ОНА не может быть другой!
Я восхищаюсь! Ей не нужно
Быть кобылицею другой!
-------------------------------------------
Мені не треба іншу пробу,
Вона мені вся до вподоби.....
Так! Є в полтавщіні галушки,
Але гарніше всіх - хохлушки!
Мій день почався, або мрію?
Я сам собой не володію!
Але нехай тобі щастить,
Кричу тобі:"Жюли, прости!"


Рецензии