Нiч

Є ніч, мої думки з нею невтішні.
Щоночі сон, до речі неспокійний.
Лежить у парку листопад торішній
І клімат ліг на місто задовільний.
І бачу я яскраві у сні барви
Як женете на водопій отару ви.







2оо4


Рецензии