Я изменится не могу

Я знаю, що змінтись я не зможу,
Якби не хтів, не всилу це мені..
Чому все так, я зрозуміть не можу,
Весь світ неначе рушиться в мені..
Весь світ кудись тікає, і від мене
Іде усе, що було дорогим...
Близьким уже плювать хотілося на мене,
Та кожному своє, хоч сумно за старим...
Та зрозумів я всеж одне,
Що сталося того не повернути...
Якщо це хоче лиш одна із двох сторін....


Рецензии