Сижу на паре

Ось зараз я сиджу на парі,
Щось коїться в душі не те.
Що саме сталось, сам не знаю,
Мене чомусь кудись несе.
Куди?Навіщо?це мені не зрозуміло..
Я ніби тут і в цей момент,
Я десь далеко . я кудись лечу.
Кудись у невідоме у безмежність,
Кудись де все, як я хочу...
А може ні....Ой ні , я просто задрімав,
В країну снів на парі я попав.
Там я побув хвилин напевно сорок,
Там весело, там всюди друзі..
Там є кохання, смерті там немає,
Лиш є одна проблема....
Там не все як у житті....


Рецензии