Мо му стану - причиною одне

Моєму стану - є причиною одне,
Коли є почуття до когось
І раптово хтось оцей зникає,
Ти робиш вигляд, що усе пройшло,
Але оцей вулкан емоцій досі ще тримає
Й тримати буде іще довго, як назло.
Адже всіх почуттів так швидко не забути
Лиш час покаже, що усе пройшло,
Але в душі слід жить буде напевне вічно,
Лиш не здавайсь, хоч якби й не везло.


Рецензии