Что всё прошло

Хотів би усім сказати
Що вс гаразд , що почуття пройшло.
Та я не взмозі всім брехати,
Хоча брешу я сам собі уже давно.
так важко зараз зрозуміти
Що все...кінець....усе пройшло..
Та важче у сто крат любить не вміти,
Хто так уміє, то йому не повезло.
Хтось скаже, що брехать я не умію,
Хм...наівний, йому не повезло..
Ой, не подумайте, йому нічого не зроблю,
Я посміхнусь й збрешу йому на зло....


Рецензии