Поздравление для лутшего друга

тобі сьогодні друже вісімнадцять,
це класна дата, ти повір мені.
я хочу тобі щиро щастя побажати,
такого, про яке ти мрієш увісні.
я хочу щоб завжди тебе спіткала вдача,
щоб йшов ти з усмішкою завжди по житі.
і завжди щоб на поміч близькі люди стали,
якщо ти будеш у якійсь біді...
бажаю, щоб знайшов свою дорогу,
ту по якій тобі буде найкрище йти..
і щиро дякую я богу , за те що появився на світ ти...


Рецензии