Мне тежело

Мені важко сказать, що тебе я люблю,
мені важко признать, що я це почуваю...
Але важче тримати це все у собі,
Бо аж хочеться крикнуть: я не можу так далі..
Я не можу утримать вулкан у душі,
Я не можу дивитись на тебе спокійно..
Мене тягне сказати що тебе я люблю,
Але в цей же момент я німію одразу..
Я надіюсь зібрати всю сміливіть в собі,
І сказати тобі як тебе я кохаю...
Та зібратись не можу, і лиш увісні,
Я тебе обіймаю, я з тобою буваю...


Рецензии