Я думал что любовь не придёт

Я думав, що кохання не прийде
І намагався не шукати його..
Я думав, що це почуття пусте,
Воно приносить лиш одну тривогу..
Але прийшов мій час і я зустрів,
Зустрів тебе і загубився в тобі...
І стримувать себе я більш не міг,
Хотів відкиритись, та не було змоги..
Я почутів боявся все життя,
Бо я не міг їх виразить ніколи...
І крокував б я сам усе життя,
Якби не сплелися моя й твоя дороги.


Рецензии