Требования жизни

Ми часто зустрічаємо життя вимоги,
І дуже рідко ми підходим їм.
Ми падаєм, але встаєм на ноги,
Ідемо далі ми, на заздрість всім.

Ми усміхаємось, хоча на серці важко,
І плачемо, буває без причин.
Нам інколи буває дуже страшно,
Нас тягне до незвіданих вершин.

Куди іти нам, і чого шукати,
Ніхто цього не взнає і зна.
Тому ми вічно будемо шукати,
Свій шлях, котрого може бути що нема.


Рецензии