Чекаю, ,Небо наче море

Чекаю,,Небо наче море
І присмак туги на губах
Бездонне,,,Знає ,що ніколи
Не огорне його цей птах.
Вустами спрагу всю не спити
Очам не вилити всю даль,
Вогню жаги не допалити
Ріці не винести печаль,,,

Завжди чогось не охопити,,,
Завжди когось не долюбити,,,
Завжди про щось не доказати,,,
Від мене б рамку цю забрати!
Тоді б безоднею була
Безмежно вдаль плила й плила



Эти строки принадлежат очень красивой украинке- Смереке. Смерека - этопсевдоним.


Рецензии