***

Коли ти помреш,
(А це станеться найближчими
Двома годинами)
Буде квітнути сад,
Посміхатись білі,
Збліднілі лілії,


Сонце лагідне
Вийде зацікавлене з-за кручі.
Коли ти помиратимеш
Помре ще один
Й іще, будуть йти
дивні й дикі люди.


І Земля заспіває,
засміється й вдихне
На повні легені
А потім помре,
Відновивши сейви
Без мене й тебе.


Рецензии