Вiдпущу голубку в небо...

Відпущу голубку в небо -               
Полетить!      
Їй назустріч мрії треба...               
Хай щастить!      

Там вона розправить крила...               
Без жалю      
Відпущу туди, де милий,               
Бо люблю...      

Насолоджуйся пташино,               
Не журись!      
Тільки час сплива невпинно,               
Подивись!   

Любу звісточку із краю               
Принеси,      
Хай річки допомагають               
Та ліси!      

Знай, вода втамує спрагу -               
Відпочинь,      
Подарує най відвагу               
Верби тінь...      

Ти лети моя маленька,               
Не спинись,      
Та від милого серденька               
Повернись!

5/07/10            


Рецензии