Це ти!

Я знаю,що весь світ це ти,
я прошу в Бога віднайти!!
Жагучу і палку любов
що здатна зупинити в венах кров.

Пробач,та я це не пробачу,
моя душа кричить,а серце стогне й плаче.
прошу,молю забуть рядки
тебе люблю?-ні,пусті думки...


Рецензии