Летять в ки, кудись пливуть св ти

Летять віки,кудись пливуть світи
Та вперше нам до них немає діла
Є тільки ми.Є тільки-я і ти
І ніч від мого щастя посивіла.

І молода прозора пісня тіла
Що сиплеться на нас із висоти
Так трепетно,так солодно й несміло
Немов пилок весняний золотий.

Зриває,мій коханий ,береги
Ріка ще не початої жаги
І котить хвилю нам до ніг шалену

Ми повінь переходимо убрід
І тане ночі прохололий слід,
І сходить в небі сонця кущ зелений!


Рецензии