Пташка

Я так давно знайшов тебе
І так багато раз втрачав тебе.
Знаходячи тебе, себе кохав,
А, втративши усе, тебе жадав.

    Дивна пташко моя,
    Волію бути тільки з тобою.
    Сьогодні я п'яний від горя,
    А завтра ти тільки зі мною.

Тепер далеко ти, а я - ніде,
І доля нас ніколи не зведе.
Твої щасливі очі зігрівають всіх,
Мої - назавжди вгасли, схожі на сніг.

    Дивна пташко моя,
    Волію бути тільки з тобою.
    Сьогодні я п'яний від горя,
    А завтра ти тільки зі мною.


Рецензии