Забут ноч, сумн лиця

Забуті ночі,сумні лиця...
Десь в подумках знаходяться вони.
Їх міміка і жести--щось знайоме
Неначе бачу їх щоразу увісні.

О ні,це все про них,про їх життя
Про їх любов і марні сподівання.
Опущені обличчя їх додолу
Лише благають про прощення.

Забуті Богом ті тіла
Покинуті і прокляті їх душі
Кричать несамовитим голосом
Палають у вогні й палатимуть,
                бо мусять.

Вони зробили гріх,Через який страждають
Вони любили й тепер вмирають.
Любов поглинула їх й розлучила
І вмерти змусила не своєю смертю.

Тепер забуті душі шукають спокій,
який знайти їм не дано
Забуті ночі,сумні лиця...
Жахливо,а може це---------кіно?


Рецензии