Плачу см юсь

;Я гірко плачу,й солодко сміюсь
Блукаю у самотності твоїй.
Коли я бачу очі твої,я боюсь!
боюсь,що більше ти не будеш мій(

Кохаю,вірю не здаюся
молюся Богу,щастям млію.
І кожну ніч  у сни твої крадуся.
Бо це дає мені надію.

 Моєї сльози гіркою була сіль
 за мед; солодші губи твої
;жорстокий,і важкий на серці біль
що більше ми не будем двоє!


Рецензии