Ти м й

Пробач.Можливо я жорстока.
Можливо..егоїстка,так я знаю
душа страждала,й буде доки-
мовчатиму,що досі ще кохаю.
 
Люблю тебе,сумую за тобою
за літом,де зустрілись:я і ти...
обіймами,в яких тонули двоє
вкради моє серце,візьми і іди.

Сильніший ураган вітрів
найбільші тільки океани,
від моїх світлих почуттів,
що залишили в серці рани(

Глибокі і болючі рани
Ти залишив їх у мені!
Твої блакитні очі,Ті кохані,
що ласкаво дивились уві сні!


Рецензии