Так! Може в хола була,

Так! Може віхола була,
Неміцним був хлопця цілунок,
Але дзвін розкрив колокола
І записав на мій рахунок!
А моя смерека росте недалеко,
І під нею завжвій ди лелека,
Яскраве плаття оправляла,
Вона того навіть не знала,
Що вродою вона до неба
І ліпше бути їй не треба...
Але ж вона була завдала
І себе зовсім не тримала!


Рецензии