Маленьке дiвчисько

Мене покохало
прищаве дівчисько.
Їй щастя замало
що мариться близько.

Дрімав я в домівці -
спокою колисці.
Але малій зірці
не файно на місці.

Скотилася з неба
любов розбудила.
Сказала: «Не треба!»-
і далі поплила.

І сам я, дивуюсь,
як серце співало.
Маленьке дівчисько
мене покохало.


Рецензии
Дуже милий вірш)

Ирина Подлужная   10.09.2010 19:23     Заявить о нарушении