Телефон - провiдник у твiй свiт...

Телефон - провідник у твій світ.
Телефон - це маленький сумнометр.
В мене день був важкий і тепер
набираю нарешті твій номер.
Півхвилини чекаю "алло"...
В голові думки танго танцюють.
Раптом з трубки "Манюня, привіт,
чи ти добре мене тепер чуєш?"
"Чую добре" - а в серці пече,
наче перцю насипав хто в нього.
Я швидка, та хіба тут втечеш?
Від очей, губ, від вітру такого.
Тіло хоче одного тебе...
Не розкажеш йому, не поясниш,
що у тебе є інша тепер.
Життя в'яже вузли.
Чи розв'яжу?..


Рецензии