Кап, кап, кап - веселий дощик

Мама-Хмара з радістю доню запросила,
Щоб її Хмариночка узялась за діло.
Донечку пухнастеньку в щічки цілувала.
Дощиком дрібнесеньким, добре годувала.

Приспів: Раз - краплинка, два - краплинка,
         Ще одна краплиночка!
         Кап, кап, кап - веселий дощик!
         Буль, буль, буль - хмариночка!

Підростала Хмаронька гладка та велика.
Заховала  сонечко, от де заковика!
Дядько Грім та  Блискавка вдарили в цимбали,
З неба землю дощиком разом поливали!

Приспів: Раз - краплинка, два - краплинка,
         Ще одна краплиночка!
         Кап, кап, кап - веселий дощик!
         Буль, буль, буль - хмариночка!

Та потроху злива стала ущухати,
Дощику Хмаринці більше ніде взяти.
Сонечку метелики дякують красненько,
Що велика райдуга вийшла височенько.

Приспів: Раз - краплинка, два - краплинка,
         Ще одна краплиночка!
         Кап, кап, кап - веселий дощик!
         Буль, буль, буль - хмариночка!


Рецензии
И этот вариант замечательный! Только тот рисунок мне больше понравился.
Удачи тебе, дорогая!
Обнимаю,
твоя Анна

Анна Дудка   08.07.2010 07:11     Заявить о нарушении
Устала рыться в инете, не нашла ничего подходящего. Но картинку поменяла.
Спасибо!
Обнимаю!

Светлана Мулюкова   08.07.2010 17:41   Заявить о нарушении