Сучукрлит

У прекрасному замку помирає принц.
Вже йде дощ.
Ще горить ліс.
Люба мати його,
Живи собі та радій!
Подаруй йому ковдру кольору "бордо".
Бо вже ніхто,
чуешь,
у цілому світі ніхто
не зробить тобі боляче.

Мертві руки - мертвій воді.
В воду входить кінь.
Крають хмари лебіді.


Рецензии