Пройде усе

Пройде усе,
Шепочу знову.
У небі стогнуть літаки,
Я бачила усі розмови,
Не знаю хто ми,
Люди, як птахи.
З одним завданням,
Неодмінно, живемо тут,
Рахуєм дні.
Коли наступить день
Вчорашній,
Йому ми кажемо
Рішуче "ні".


Рецензии