Завiтайте до Украiни!

Різнобарв”я рідної  країни,
Розкіш квітів, шепіт хвиль Дніпра...
Якщо не бували в Україні –
Завітати вам прийшла пора!

Вас зустрінуть з радою душею,
Скатертину встелять на столи,
Українці щиро пригощають
Всим, чим уродили їх лани!

Вам наллють горілочки-перцівки,
На закуску сальце подадуть...
Не хвилюйтесь! В вас тремтять кінцівки?
Ковбаса і борщ не пропадуть...

Галушки, всміхаючись, смакуйте,
Карасі в сметані та млинці...
А вареник? Огірки?  Даруйте,
Ось узвар – подякуйте дочці!

На останок подамо кулішик,
Оселедці файні, деруни...
Сил нема? Тоді вам це у кошик –
В Україні все ж таки були!

01.07.2010


Рецензии