Свiтанок

Сіре та тихе небо ранкове,
Змережане плетивом хмар.
Земля, мов димар казковий,
Розсіює ледь помітний туман.

Прохолодна загадковість навколо,
Золотить ноги роса.
Здається, ніби навмисно,
Ховає стежку висока трава.

Німа від народження тиша
Полонить ранок і ніч,
Але ось довгожданний світанок
Виблискує сяйвом ста тисячі свіч!


Рецензии