Коляну i Васi на згадку про базу отдиха Смерека

У мене єсть друг Петро
Їздить часто на метро
Він хароший мальчік
Кличе мене "зайчік"
Пісні любить слушать
Випити й пакушать
І даже в туалєті
Я думаю про Петю


Рецензии