я у

………….. * …………..

Їду я у білій шапці
Та по білій по дорозі.
Сніг летить, летить кружляє.
А я гарний на морозі!

Ніс червоний, та ще й вуха,
Може трохи червоніють.
Хочеш щастя? – вітер слухай.
А я вийду на подвір’я.

Так багато. Все зі мною.
Так багато. Ти, мов сонце!
Ось Любов над головою,
Відчиняй усі віконця!

Темрява така приємна,
Коли снігом сліпить очі.
Це відверто, і таємно.
Та відкрито, якщо хочеш.

Якщо знайдеш, ось долоні.
Ось сміливість і натхнення.
У полоні? Ні, на волі!
Ось чарівність, ось, де зерня!

                22 Січня 2010 р.

………….. * …………..


Рецензии