Тихо падав перший снiг... 14. 11. 2009

Тихо падав перший сніг
Качечки не видно ніг.
Біла-біла, як хмаринка -
Вся занурена в сніжинки.
В бік головку повертає,
В небо пильно поглядає.
Снігопад уперше бачить
І не знає що це значить.
Це ж улюблена водичка,
Як розтане – буде річка.


Рецензии