Прокидайся, донечко!. 08. 06. 2009

Поцілує ненька –
Час уже вставати,
Щоб скоріш новеньке
Зранку пізнавати.

Розглядати павучків,
Що мереживо плетуть
А  чи  може  хробачків,
Що стежинкою повзуть

Квочка недалечко –
Їй трохи ще сидіти.
Скоро у гніздечку
Вилупляться діти

Кошенята, козенята,
Дослідження до ночі,
Як живуть малята
Я дізнатись хочу.

Стану величенька –
Світ вивчати буду,
Як будила ненька
Ніколи не забуду.


Рецензии