Маленький песик 15. 07. 09

Песик хвостиком махає –
Наче гумовий стрибає.
Твої капці заховає,
Потім їх він пошматає.
Ігор зовсім не бракує-
Кішку трохи подратує
Поганяє старий м’ячик,
Він - крутько і не ледачий.
Пообідав і  ліг спати -
Відпочити й знову грати.


Рецензии