Порiвняння

Тривожний спокій,
Біла чорнота,
Свята гріховність,
Земля - небеса.

Трикутне коло,
Круглий квадрат,
Квадратний трикутник,
Абсурдний трактат.

Біла ворона,
Чорна фата,
Голий ангел,
Правда - брехня.

Печальна радість,
Весела журба,
Життя - аналіз
Самого життя.


Рецензии