Очi

Тобi личать цi дивнi очi,
Твоi' сльози пурпурнi зливи,
Не роби обличчя серйозним,
Ти напевне ще просто дитина.

Знову осiнь, серце блукае,
Я кохаю, не знаю навiщо,
Не вiдводь здивований погляд,
Я не винен просто так вийшло.

Може досить, прихований погляд,
Промiнь сонця за хмарою блимнув,
Мое серце давно захололо,
Але очi твоi' нiжнi й дивнi.

Дуже добрi, широкi безмежнi,
Але скоро осiннi грози,
Шепiт вiтру у хмарах змовкне,
Але очi як небо бездоннi.

Присвячено дiвчинi з дивовижними очима...
 


Рецензии