Штриховим подихом арбалету

Штриховим подихом арбалету

В моментах розпачу фіолетових шепотінь летаргії

Гріються рядочки несамовитого пострілу.

Він повинен дозріти у коридорах хворобливих зазіхань.

Перевторитися потім на чиюсь розгублену надію,

Намистинками розсипаючись по поверхах невдач,

Та й в омут приголомшливо!

Тінню тихої мантії

Пірнути у глибокий сум

Літньої самотності.

Постріл і самотність.

Які дивні поєднання.

Не той постріл, що руйнує чиєсь життя.

Постріл, що звичний до самотніх думок,

Веде з ними розмову і сподівається вибухнути в лаві здійснених бажань.

Вранці, у хаотичному землетрусі думок,

У блакитті стомленних від моросі сподівань

Віднайдеться нова епоха журби.

Арбалет зникне з лексикону маніпуляцій.

А моя ніжність перетвориться у сяйво щасливого спокою,

У твоїх турботливих очах відзеркалюючись метеликом вірності.


Рецензии
я хоть на полвину украинец, но произведение не далось мне))) всё таки украинской мовою як таковою я не владею))

Дмитрий Мясникофф   11.08.2010 20:52     Заявить о нарушении
все равно спасибо за попытку его осилить....)

Алиция Гадовская   11.08.2010 21:30   Заявить о нарушении