Мои стихи

чому пишу я свої вірші сам не знаю,
але лиш тільки в них себе я відкриваю...
я в них реальний, я такий який насправді є,
хоча я добре розумію, вірші - не моє...

але коли приходить біль, коли душевні муки,
беру я ручку і листок у свої руки...
і у віршах описую все що в душі у мене є,
і у своїх віршах я показав усім життя своє....

хоча вони коряві і тупі, але вони мої,
без них давно б вже з'їхав б зглузду я,
і не змогли б мені допомогти ні друзі, ні сім'я,
ось і причина чому пишу я ці вірші свої...


Рецензии