Твоя дiвчина

Очі, як зіроньки, посмішка лагідна...
Я - твоя дівчина. Сонячна. Ягідна.
Я твоє щастя - шалене чи тихе.
Подих захоплюю твій, але дихай!
Часто, як полум'я. Рідко - спокійна.
Я нелогічна, смішна, непостійна...
Люблю пручатися. Погляд із близком...
Маленька, гнучка чарівна одаліска.
Тепло мого тіла шукаєш спросоння...
Кохай - донезтями. Тримай - у долонях.


Рецензии