Твiй поцiлунок нiжно пестить щiчку

До тебе я коханий прибіжу
Я  вірю що з любов’ю ти чекаєш
У вербах так співають солов’ї
До тебе кличуть  манять   мене кличуть

Я  буду слухати тебе весь  день  і  ніч
Ти всі  слова  даруєш наче квіти
Слова твої  як солов’їний спів
Найщасливіша я за всіх   на світі

Твої обійми, і твої слова
І поцілунок ніжно пестить щічку                2р
Немов червоні маки, розцвіли
Цвіте сердечко маком цвітуть  щічки

Я  буду слухати тебе весь  день  і  ніч
Ти всі  слова  даруєш наче квіти
Слова твої  як солов’їний спів
Найщасливіша я за всіх   на світі

З  тобою хочу   щоб у парі ми
Любили разом, і жило кохання
Обман це гріх і сльози мої  гріх
А я так хочу вірного кохання


Рецензии