Шаленство

непантроване дике вар’ятство
крізь шпарини проникло в думки
піднесу тобі серце на таці
якщо хочеш – розбий на друзки

як не хочеш – залиш на бруківці
що омита прийдешнім дощем
та заграй мені тихо на скрипці
щоб душа переповнилась вщерть

срібним світлом твоєї таїни
розгадати не в змозі яку
відчуваючи міцно провину
поступово заходжу у кут

на драбині – поламані сходи
у кишені – сталевий кастет
майорить на знаменах свободи
наш зіпсований менталітет

але тільки примружені очі
затуляють собою світи
ми йдемо під покровом у ночі
щоб від долі назавжди втекти


Рецензии
вельми гарно! З повагою.
дівчина з Криму і так гарно володіє українською

Николай Шевченко   14.07.2010 20:14     Заявить о нарушении
Дякую за відгук! =)
Так, стараюся...)

Алёна Губина   15.07.2010 08:52   Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.