День сороковий

   НА СПОМИН ДУШІ БРАТАНА М.І.


Осиротіла Таврія смаглява...
Печаль у шепоті сполоханих вітрів
Над красенем Дніпром літа в загравах
І квилить чайкою і криком журавлів...

Пішов з життя поет... та він усюди -
В дощах, в промінні сонця, відблисках зорі,
Де трудяться оспівані ним люди,
Невтомні, як і він, таврійські трударі.

Де рідна Таврія його - красива,
Дзвінка, мов пісня, що летить із краю в край.
...Колоситься засіяна ним нива
І щедрий людям обіцяє урожай.

Бажаю: в щасті і в лиху годину,
В блаженнім спокої і в гуркоті громів
Нам так любити неньку Україну,
Як він один її любити вмів...


квітень,2010


Рецензии
Присоединяюсь!...Всего Вам Светлого, Анечка!

Вадим Константинов 2   27.06.2010 07:07     Заявить о нарушении
Спасибо, Вадим!
Наше литобъединение готовит альманах в память о поэте...

Анна Корниенко   27.06.2010 22:42   Заявить о нарушении